„28-ми АПРИЛ“

безбедни и здрави работни места

„28-ми АПРИЛ“

безбедни и здрави работни места

„28-ми АПРИЛ“

безбедни и здрави работни места

     Земајќи во предвид дека безбедноста при работа е навистина една огромна област со исто толкаво значење за сите чинители – фактори во работниот процес и пошироко, а секако притоа, респектирајќи ја потребата за здружување на силите и заедничко дејствување на фирмите и стручните лица за една иста заедничка цел – безбедни и здрави работни места, решивме да го формираме Здружението за безбедност при работа „28-ми АПРИЛ“ – Скопје.

     Ова здружение има за цел, како на своите членки (фирми или поединци), така и на сите останати заинтересирани за соработка на полето за безбедност при работа, да им пружи стручна и техничка поддршка.

Значи, секој оној (поединец или фирма), кој има идеја, проект во врска со областа на безбедност при работа, може да го смета здружението за средство – алатка за реализација на своите заложби за безбедна и сигурна работа.

Претседател:

Благоја Богоевски

Контакт

Бихаќка бр.3 вл.2 П. 7 8
1000 Скопје, Македонија
+389 (070) 328 082

Галерија

28ми Април

Ова здружение има за цел, како на своите членки (фирми или поединци), така и на сите останати заинтересирани за соработка на полето за безбедност при работа, да им пружи стручна и техничка поддршка. 

JoomShaper