„28-ми АПРИЛ“

безбедни и здрави работни места

„28-ми АПРИЛ“

безбедни и здрави работни места

„28-ми АПРИЛ“

безбедни и здрави работни места

Контакт

Бихаќка бр.3 вл.2 П. 7 8
1000 Скопје, Македонија
+389 (070) 328 082

Галерија

28ми Април

Ова здружение има за цел, како на своите членки (фирми или поединци), така и на сите останати заинтересирани за соработка на полето за безбедност при работа, да им пружи стручна и техничка поддршка. 

JoomShaper